WAARDENBURG – WNC pakte drie broodnodige punten. Na rust werd SVL met 2-0 verslagen.

Trainer Cor Prein was dik tevreden met dat resultaat. “De punten zijn belangrijk in deze fase van de competitie. En ze waren ook nog eens dikverdiend.”

WNC kwam in de eerste helft op voorsprong. René van Soelen werd in het strafschopgebied onderuit getrokken. De penalty werd benut door Willem-Paul van der Heijden. “We hadden ook al met meer doelpunten verschil voor kunnen staan”, vond Prein. “En ook na rust hadden we verder kunnen uitlopen.” Van der Heijden zorgde vlak voor tijd met de 2-0 voor de beslissing.

BRON: Regio-Voetbal

WNC laat SVL lang in leven

WAARDENBURG – WNC uit Waardenburg won in de eerste klasse zaterdag Zuid 1 met 2-0 van SVL uit Langbroek. WNC was de betere ploeg, maar vergat dat voor rust uit te drukken in treffers. 

Het bleef bij 1-0 uit een strafschop van Willem-Paul van der Heijden. Uitblinker René van Soelen werd in de zestien vastgehouden. De tweede helft was ook voor de ploeg uit Waardenburg. Aimen Seqqal en Enzo Geene kregen kansen.

Het was uiteindelijk Van der Heijden, die vijf minuten voor tijd de bevrijdende treffer van zijn schoen liet komen: 2-0.

WNC klimt op de ranglijst naar de tiende plaats met 18 punten uit 15 wedstrijden.

BRON: De Gelderlander

WNC boven de streep na 2-0 zege

 

WAARDENBURG WNC klom in de eerste klasse boven de streep door thuis knap met 2-0 van SVL uit Langbroek te winnen. Beide goals werden door topscorer Willem-Paul van der Heijden gemaakt. Komende zaterdag speelt WNC in Sliedrecht tegen een titelkandidaat.

Zeven minuten voor rust benutte Willem-Paul van der Heijden een penalty: 1-0. Vlak voor tijd besliste Willem-Paul van der Heijden met zijn tweede doelpunt van de middag de partij: 2-0. Dat was al zijn elfde competitiegoal. De 2-0 zege was voor WNC heel kostbaar.

BRON: Nieuwsblad Geldermalsen

WNC 1 – SVL 1

Zaterdag 16 februari 2018.
Afgelopen zaterdag speelde SVL uit tegen WNC in Waardenburg en verloor teleurstellend met 2-0. WNC had aan SVL geen kind en kwamen er geheel niet aan te pas. Het liep bij SVL niet al waren ze op volle sterkte passes klopte geheel niet. Alleen Geert Willem Merkens redde SVL van een grotere nederlaag, er waren zeker drie mogelijk heden waarop WNC op een grotere overwinning had kunnen staan maar Geert Willem Merkens belette dat.
Al in de vierde minuut was het Geert Willem Merkens die WNC van een 1-0 voorsprong af hield. In de 28e minuut keerde Geert Willem Merkens een hard ingeschoten bal. De 38e minuut haalde Bastin Hofman een speler van WNC binnen de lijnen onderuit dat betekende penalty en die werd hard ingeschoten en was het 1-0 voor WNC. Met deze stand werd er gerust na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. In de 65e minuut werd Bastin Hofman gewisseld en kwam Koen van Dijk het veld in. En toch waren er in de 66 en 68e minuut twee mogelijk heden voor SVL om gelijk te komen, maar deze mogelijk heden werden niet benut. De 73e minuut werd Alex van Eem gewisseld en kwam Rik van Leeuwen het veld in. Maar wat SVL ook probeerde het lukte niet het werd in de 89e minuut zelf 2-0 voor WNC.
BRON: Website SVL