Zuur gevoel WNC na gelijkspel bij Heerjansdam

HEERJANSDAM – Vooraf had WNC-trainer Cor Prein getekend voor een punt bij nummer drie Heerjansdam. “Maar achteraf had er meer in gezeten”, vond Prein na het 1-1 gelijkspel.

“We hebben gewoon een prima wedstrijd gespeeld. Zeker voor rust hadden we een overwicht, maar we laten na de 0-1 te maken.”

Aimen Seqqal miste 1-op-1 met de doelman. Na rust begon de thuisploeg sterker, maar WNC nam na een uur spelen de leiding door een treffer van Willem-Paul van der Heijden. “Daarna krijgen we via Michael Soepnel heel snel de kans  op de 0-2. Als die valt is het gespeeld”, zei Prein.

Tien minuten voor tijd viel de 1-1. “Maar daarna zijn we nog twee keer dichtbij de winst. Zonde”, aldus Prein.

WNC krijgt te weinig in Heerjansdam

HEERJANSDAM – WNC speelde met 1-1 gelijk tegen nummer vijf van de ranglijst Heerjansdam van de eerste klasse zaterdag Zuid 1. “Vooraf was ik content geweest met dit gelijke spel”, vertelde WNC-trainer Cor Prein. “Achteraf had er meer ingezeten voor ons.”

In de eerste helft creëerden beide ploegen geen echte kansen. Alleen bij een vrije trap van Heerjansdam moest WNC-doelman Arjen Kaasjager de handen uit de mouwen steken. Een kwartier na rust zette Willem Paul van der Heijden de Waardenburgers op 0-1. Michael Soepnel en Joel Sanaky kregen hierna mogelijkheden om de wedstrijd in het slot te gooien. Tien minuten voor tijd viel de gelijkmaker: 1-1. In de slotfase had Van der Heijden nog de winnende treffer op zijn hoofd.

BRON: De Gelderlander

Gelijkspel voor WNC

 

WAARDENBURG WNC behaalde in Heerjansdam een verdienstelijk 1-1 gelijkspel maar door winst van de rivalen VVGZ en GRC’14 zakte WNC in de eerste klasse toch weer net onder de streep. Komende zaterdag is in Waardenburg een zege tegen SVL uit Langbroek dringend gewenst.

In Heerjansdam vielen voor rust geen treffers, al had Aimen Seqqal voor WNC wel een mooie kans. Ruim een kwartier na de thee nam WNC door een goal van topscorer Willem-Paul van der Heijden toch een verdiende 0-1 voorsprong. WNC leek toen op weg naar kostbare winst maar tien minuten voor tijd maakte Boy Stoops met 1-1 nog gelijk. Dat was zuur voor WNC.

BRON: Nieuwsblad Geldermalsen