Nog 2 dagen !!!

Beste belangstellenden,

Wij als voetbalvereniging WNC vinden het belangrijk om te investeren in onze jeugd. Daarom zijn wij nu samen met onze regionale bank “Rabobank West Betuwe” een nieuw project gestart. Dit project heet “Aandeel in de Betuwe”, ons bestedingsdoel in 2019 van de financiële bijdrage (die u kunt bepalen door middel van uw stem), komt ten goede aan de jeugd van v.v. WNC, voor de aankoop van nieuwe sport-en spelmaterialen. U kunt stemmen vanaf vandaag 01 april t/m 21 april 2019, dus kom in actie !!

Wat moet u doen om onze jeugd te helpen !

Het enige wat u nodig hebt is een Rabobank rekening en een (gratis) lidmaatschap bij de Rabobank. Hebt u dit al, dan heeft u al een mail ontvangen van uw Rabobank met de info, over hoe en op wie u kunt stemmen.

Hebt u wel een rekening maar hebt u geen lidmaatschap bij de Rabobank, vraag dan z.s.m. een gratis lidmaatschap aan en stem daarna op onze jeugd van WNC ! Door gratis lid te worden bij de Rabobank kun jij ons straks helpen. Je bent binnen 1 minuut lid. Alle gezinsleden kunnen lid worden en later een stem uitbrengen op WNC. Dit doe je door te klikken op onderstaande link:

Klik hier om gratis lid te worden van Rabobank

Hoe stem ik op voetbalvereninging WNC ?

Ga naar:

https://www.rabowestbetuweleden.nl 

-Klik op het blauwe vlak, Een Aandeel in de Betuwe. Breng uw stem uit !

-Dan eerst inloggen,door te klikken op, klik hier.

Breng uw stem uit

-Zoek op categorie Sportief , voetbalvereniging WNC

TIP !! U hebt twee stemmen, als u alleen op voetbalvereniging WNC stemt met 1 stem, dan wordt onze bijdrage aan het einde hoger.