WAARDENBURG – Na in het seizoen 2016/2017 derde te zijn geworden en in het seizoen 2017/2018 tweede, is het de veteranen gelukt om dit seizoen kampioen te worden.

Het kampioenschap is in een doordeweekse thuiswedstrijd tegen de veteranen van Heukelum officieel binnengehaald en na de laatste thuiswedstrijd tegen de veteranen van Haaften gevierd.

De veteranen zijn ongeslagen kampioen geworden met 64 punten uit 22 wedstrijden en met een doelpuntensaldo van 107 (132 doelpunten voor en 25 tegen).

De nummer 2 (Alblasserdam VE1) had maar liefs 12 punten achterstand.

Na de overwinning van 5-1 tegen de veteranen van Haaften kon het feest losbarsten en was het nog lang gezellig langs de lijn en in de kantine.

 

Bedankt !!

De veteranen van WNC willen de “VRIENDEN VAN WNC” en het bestuur van WNC bedanken voor de goede zorgen (o.a. muziek – BBQ ) bij de viering van het kampioenschap afgelopen zaterdag 25 mei. Het was TOP !!

Ook wil het bestuur van WNC de bloemenkwekerijen Retine en Kees de Jongh bedanken voor de vele bloemen die deze dag weer beschikbaar zijn gesteld bij enkele teams.