Verliezend WNC loopt nacompetitie mis

Jeroen de Bruin - DBRN Fotografie

WAARDENBURG – WNC liep op de laatste speeldag deelname aan de nacompetitie mis. Door de 1-4 nederlaag ging de derde periodetitel aan de neus van de Waardenburgers voorbij. Bij winst was die prijs voor WNC geweest, nu ging GRC-14 ermee vandoor.

“Natuurlijk hadden we het graag gewild”, zei trainer Cor Prein. “Maar we hebben het zelf laten liggen en dan heb je ook nergens recht op.”

 

Jeroen de Bruin - DBRN Fotografie

Nieuw Lekkerland, de laatste weken toch niet bepaald in grootse vorm, nam voor rust een 0-1 voorsprong. Na rust ging WNC op zoek naar de gelijkmaker, maar kwamen de gasten op 0-2. Demian Ririmasse bracht met de 1-2 de spanning terug. “En we hebben echt wel de kansen gehad om nog te winnen, zeker nadat we terugkwamen tot 1-2”, zag Prein. “Maar we maken het niet af. Zonde.” In de slotfase liep Nieuw Lekkerland uit naar 1-4.

bron: Regio-Voetbal

 

WNC blijft met lege handen tegen Nw Lekkerland

WAARDENBURG – Met een overwinning in de eerste klasse zaterdag Zuid 1 op Nieuw Lekkerland had WNC een plaats in de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse kunnen afdwingen. Het kwam er niet van, want Nieuw Lekkerland ging er met de winst vandoor: 1-4.

,,We vergaten strijd te leveren en dan heb je geen recht van spreken”, was WNC-trainer Cor Prein reëel. ,,Jammer, we waren er dichtbij en dan overheerst de teleurstelling.” WNC streed lang tegen degradatie, maar door een prima derde periode handhaafde WNC zich en vergat zich te belonen met een periodetitel.

Na een halfuur was het 0-1. Na rust viel snel de 0-2. Demian Ririmasse maakte er tien minuten voor tijd nog 1-2 van, daarna was de koek op en liep Nieuw Lekkerland uit naar 1-4.

BRON: De Gelderlander

 

WNC uitgeschakeld voor promotie

WAARDENBURG – WNC stelde zaterdag in de eerste klasse thuis tegen Nieuw Lekkerland danig teleur. Door een ontgoochelende 1-4 nederlaag werd WNC uitgeschakeld voor promotie. De fel begeerde plaats in de nacompetitie gaat nu zowaar naar GRC’14, dat zich onderin door vier zeges op rij redde en nu ineens voor promotie mag spelen.

Niels Brekelmans gaf Nieuw Lekkerland na twintig minuten in Waardenburg met 0-1 de leiding. Heel lang bleef het zo totdat Lennert de Vries diep in de tweede helft voor 0-2 zorgde. Demian Ririmasse gaf WNC met 1-2 nog even hoop maar een tweede doelpunt van Lennert de Vries (1-3) en een treffer van Wim de Jong (1-4) maakten WNC in de slotfase kansloos. Na de eerst zo fraaie redding in de eerste klasse was dit voor WNC toch wel een tegenvallend competitieslot.

BRON: Nieuwsblad Geldermalsen