WNC op rand van nacompetitie

WAARDENBURG – Door een 4-0 overwinning op Geinoord staat WNC er ineens heel goed voor in de strijd om een plek in de nacompetitie. De gedeelde derde plek is al netjes, maar de positie in de derde periode is nog rooskleuriger. Door het veel betere doelsaldo dan de concurrentie zal één zege in de laatste twee wedstrijden voldoende zijn om die prijs te pakken.

“De uitgangspositie is goed, maar we moeten het nog wel doen”, zei trainer Cor Prein. “Dat gold ook vandaag. Op papier moet je winnen van Geinoord, maar dan moet je het nog wel even doen. Na rust ging dat goed.”

In de eerste helft kreeg WNC wel wat goede kansen, maar speelde het in een te laag tempo. Halverwege de tweede helft werd het verschil echter heel snel gemaakt toen WNC in drie minuten drie keer scoorde. Willem Paul van der Heijden maakte er twee. Tussendoor scoorde ook Enzo Geene. De 4-0 kwam van René van Soelen.

BRON: Regio Voetbal

 

Nacompetitie lonkt voor WNC

WAARDENBURG – WNC won met 4-0 van Geinoord Nieuwegein en blijft kansrijk in de derde periodestand. Daarnaast klom de ploeg van trainer Cor Prein op naar een gedeelde derde plaats in de eerste klasse C van het zaterdagvoetbal Zuid 1.

“Het ging niet gemakkelijk”, vond Prein. “Geinoord hield veel mensen achter de bal en gokte op een counter.” De beste kans in de eerste helft was voor Nehemia Sanaky, die faalde vrij voor de Nieuwegeinse doelman.

 Na rust kwam WNC op schot en won verdiend met 4-0 door treffers van Willem-Paul van der Heijden (2), Enzo Geene en René van Soelen.

BRON: De Gelderlander

 

WNC kansrijk na 4-0 winst

WAARDENBURG Dankzij een productieve tweede helft behaalde WNC zaterdag thuis tegen Geinoord Nieuwegein een ruime 4-0 zege. Daarmee is WNC in de eerste klasse nu helemaal veilig en zijn er inmiddels zelfs prima kansen om via de derde periode de promotie-nacompetitie te bereiken.

Voor rust vielen er in Waardenburg in het duel tussen WNC en Geinoord geen goals. Twintig minuten na de thee brak topscorer Willem-Paul van der Heijden met 1-0 voor WNC de ban. Binnen een mum van tijd liep WNC toen door doelpunten van Enzo Geene en weer Willem-Paul van der Heijden (al zijn zeventiende competitietreffer) snel tot 3-0 uit.Vlak voor tijd zorgde René van Soelen voor de mooie 4-0 eindstand. Komende zaterdag wacht in Giessen voor WNC een kraker tegen GRC-14, dat fel en de laatste tijd met veel succes strijdt om degradatieduels nog te ontlopen. Daar in Brabant moet WNC in de jacht op een periodeprijs ongetwijfeld rekenen op een heel hete middag.

BRON: Nieuwsblad Geldermalsen