Zaterdag 29 juni jl. stond er weer een klussendag gepland. Deze is wegens de extreme hitte niet doorgegaan. Zaterdag 6 juli jl. is alsnog, onder goede weersomstandigheden, de klussendag bij WNC gehouden.

Er waren ruim 20 leden, waaronder 4 dames, aanwezig en deze hebben het complex van binnen en van buiten weer een flinke opknapbeurt gegeven.

Er zijn op die dag de volgende werkzaamheden uitgevoerd: straatwerk opgehaald, beplanting gesnoeid, afval langs de velden verwijderd, hekwerk gerepareerd, vlaggenmasten geplaatst bij B-veld, net ballenvanger van het B-veld vervangen, net ballenvanger van het A-veld vast gezet, afvoerpijp dak kantine gerepareerd, parasol-houder terras vervangen, buitenkant van de kantine schoongespoten en een grote schoonmaakbeurt van de stoelen en de tafels en de binnenzijde van de kantine.

Rond 15.00 uur waren de werkzaamheden afgerond en werd onder het genot van een drankje en een hapje deze productieve dag afgesloten.

Het bestuur wil iedereen bedanken die deze dag weer tot een succes gemaakt hebben, vooral Jan van Toorn en Hans Rooth, die de organisatie op zich genomen hebben.