Tijdens de seizoenafsluiting van v.v. WNC werd de aftredend voorzitter Lamy van der Vliet verrast met het besluit om hem tot ere-voorzitter te benoemen. WNC heeft als een dikke geel/zwarte draad door het leven van Van der Vliet gelopen. In de jaren zestig en zeventig was hij een veel scorende spits in de hoofdmacht van WNC. Ook is hij vanaf 1990 met een korte tussenpauze zeven jaar hoofdtrainer geweest.

Nadat hij in 2000 stopte volgde zijn kandidaatstelling voor het bestuur en werd hij vervolgens door de ledenvergadering tot voorzitter gekozen. Mede onder zijn leiding werd de zojuist betrokken nieuwe accommodatie aan de A2, met later onder andere de aanleg van een kunstgras trainingsveld, verder ontwikkeld.

Ook sportief maakte WNC grote stappen en klom in die periode uiteindelijk van de vierde klasse naar een stabiele hoofdmacht in de eerste klasse KNVB. Nu heeft van der Vliet besloten om na bijna 20 jaar de voorzittershamer definitief neer te leggen. “Tijd voor nieuwe gezichten” zoals hij al vaker heeft aangegeven.

Wij willen Lamy van der Vliet nogmaals bedanken voor alles wat hij voor onze vereniging betekend heeft.

Het bestuur