WNC met drie punten in de tas naar Antwerpen

TERNEUZEN • WNC maakte van de verre uitwedstrijd bij Terneuzense Boys direct een teamuitje. Met een 0-3 zege vertrok de ploeg met drie punten een stuk lekkerder richting Antwerpen.

Helemaal tevreden was trainer Cor Prein echter niet met prestatie van zijn ploeg. “We staan in de rust met 0-2 voor, maar gaven in de eerste helft wel een aantal momenten weg die ook anders hadden kunnen aflopen. Na rust hebben we het wel zakelijk uitgespeeld door snel de 0-3 te maken.”

Willem-Paul van der Heijden opende in Terneuzen de score. Joel Sanaky maakte de 0-2. Snel na rust zorgde Gideon Emanuels al voor de eindstand met de 0-3.

“De winst is het belangrijkst, zeker zo vroeg in het seizoen”, besloot Prein.

BRON: Regio-Voetbal

Prima start van WNC

WAARDENBURG – WNC had zaterdag in Zeeland in de eerste klasse een prima competitiestart door in Terneuzen met 0-3 duidelijk van debutant Terneuzense Boys te winnen. Bij de rust had WNC al een 0-2 voorsprong. Komende zaterdag speelt WNC in Waardenburg tegen Nieuw Lekkerland dat ook met een zege begon.

Topscorer Willem-Paul van der Heijden gaf WNC in deze verre uitmatch al voor rust met 0-1 de leiding. Joël Sanaky maakte er nog voor de pauze 0-2 van. Gideon Emanuels stelde in de tweede helft met 0-3 de mooie winst voor WNC veilig. Terneuzense Boys-WNC 0-3

BRON: Nieuwsblad Geldermalsen

WNC laat promovendus Terneuzense Boys kansloos

TERNEUZEN/WAARDENBURG – Promovendus Terneuzense Boys wilde de competitie niet al te aanvallend beginnen. De ploeg trok zich terug op eigen helft en liet het initiatief bij WNC dat echter een reguliere 0-3 overwinning boekte.

De Waardenburgse ploeg had wat moeite met het stroeve veld, maar had het geluk van een vlotte treffer. Willem-Paul van der Heijden verzilverde al na drie minuten een hoekschop: 0-1. Na een half uur verdubbelde Joël Sanaky de voorsprong na een actie waarbij hij drie tegenstanders verschalkte: 0-2.

Nog geen kwartier na rust kwam de eindstand al op het bord. Gideon Emanuels maakte er 0-3 van. Trainer Cor Prein was uiteraard blij met de uitslag, maar zag nog genoeg punten voor verbetering. We waren nog wat slordig, vond ik. En van mij had het ook best wat dynamischer gemogen. Maar de punten tellen natuurlijk wel.

BRON: De Gelderlander