WNC geeft 2-0 voorsprong weg en is uitgebekerd

WAARDENBURG • In een poule met verder louter tweedeklassers is WNC er niet in geslaagd de volgende ronde van het bekertoernooi te bereiken. De Waardenburgers speelden met 2-2 gelijk tegen groepswinnaar CDW en zagen Tricht winnen van Theole.

WNC leek halverwege op weg naar een zege. Via doelpunten van Gideon Emanuels en Willem-Paul van der Heijden ging de eersteklasser met 2-0 aan de leiding. Na rust kwamen de gasten echter nog langszij.

BRON: Regio-Voetbal

WNC uitgeschakeld na 2-2 gelijkspel

WAARDENBURG Eersteklasser WNC stelde thuis voor de beker nogal teleur want door een mager 2-2 gelijkspel tegen tweedeklasser CDW uit Wijk bij Duurstelde werd WNC uitgeschakeld. Na een 2-0 voorsprong liet WNC de tegenstander in de tweede helft nog tot een 2-2 remise terugkomen.

Dankzij goals van de nieuwe aanwinst Gideon Emanuels en van topscorer Willem-Paul van der Heijden nam WNC in de eerste helft een veelbelovende 2-0 voorsprong. Toch wist WNC dit bekerduel niet te winnen want na de thee kwam CDW door twee doelpunten nog tot 2-2 langszij. Daardoor werd CDW poulewinnaar en is WNC uitgeschakeld. Komende zaterdag begint WNC in Zeeland met een verre uitmatch tegen debutant Terneuzense Boys aan de competitie in de eerste klasse.

BRON: Nieuwsblad Geldermalsen