Opnieuw geen doelpunten bij WNC

ALMKERK • WNC speelde voor de tweede week op rij met 0-0 gelijk. Na de doelpuntloze wedstrijd tegen GRC 14 werd er ook bij Almkerk niet gescoord.

“Twee keer 0-0 achter elkaar heb ik denk ik nog nooit meegemaakt”, zei Cor Prein. “Je hoopt altijd op wat meer natuurlijk. Het had vandaag ook gekund, maar op het eind kun je ook nog verliezen.”

Na een vlakke eerste helft voerde WNC na rust de druk op. René van Soelen kreeg de grootste kans, maar miste. “En we hebben in de hele wedstrijd wel een stuk of zes goede voorzetten gehad, die dan net niet lekker vallen”, zag Prein.

Vlak voor tijd behoedde doelman Arjen Kaasjager zijn ploeg nog voor een nederlaag.

Bron: Regio-Voetbal

WNC scoort ook niet in Almkerk

ALMKERK – WNC speelde net als verleden week tegen GRC’14 met 0-0 gelijk tegen Almkerk. ,,Het positieve is, dat we weer geen treffers tegen hebben gekregen”, meende WNC-trainer Cor Preijn. Het begin was voor Almkerk, dat enkele corners afdwong, maar niet echt gevaarlijk werd.

,,We speelden te mat”, was Preijn van mening, “Maar kregen wel kansen.” Na de rust was WNC aan zet, alleen ontbeerden de Waardenburgers het nodige geluk in de afwerking. De mogelijkheden waren voor René van Soelen, Gideon Emanuels en Emilio Prieto. De beste kans in de eindfase kreeg Almkerk, doelman Arjen Kaasjager bleef op de been.

Bron: De Gelderlander

Weer 0-0 gelijkspel voor WNC

WAARDENBURG Voor de tweede week op rij speelde WNC zaterdag in de eerste klasse met 0-0 gelijk. Na zo’n doelpuntloze remise thuis tegen GRC’14 werd het nu in Almkerk ook al een 0-0 gelijkspel. René van Soelen kreeg de beste WNC-kans maar keeper Arjen Kaasjager redde in de slotfase het ene punt. Komende zaterdag speelt WNC in Waardenburg tegen hekkensluiter Oranje Wit.

Bron: Nieuwsblad Geldermalsen