WNC scoort weer niet en verliest

WAARDENBURG  WNC wist voor de vierde keer op rij niet te winnen en zelfs helemaal niet te scoren. Oranje Wit won in Waardenburg met 0-2.

“We hadden ook vandaag weer de overhand, maar het tempo is bij ons nog te laag om aanvallend veel te verrassen”, zag trainer Cor Prein.

WNC kreeg al vroeg met de 0-1 een tik te verwerken. Een kwartier na rust viel de 0-2. “Ondanks dat we vandaag niet goed speelden, hebben we toch zo’n zes mogelijkheden gekregen. Het zit dan even niet mee. Hij valt niet. Maar het biedt genoeg aanknopingspunten om niet in paniek te raken”, aldus Prein.

BRON: Regio-Voetbal

Scherpte ontbreekt aan het spel van WNC

WAARDENBURG – WNC verloor zaterdag in de eerste klasse C (Zuid 1) met 0-2 van hekkensluiter Oranje Wit uit Dordrecht.

,,Mijn spelers misten het gif en de juiste scherpte om van Oranje Wit te kunnen winnen”, concludeerde WNC-trainer Cor Preijn. ,,Al vier wedstrijden op rij hebben we niet gescoord.”

Na drie minuten kwam Oranje Wit uit een doelworsteling op voorsprong: 0-1. Uitzicht op doelpunten kregen Gideon Emanuels en Willem-Paul van der Heijden namens WNC, maar daar bleef het bij.

Na rust zette de ploeg uit Waardenburg Oranje Wit onder druk, maar gaf ook veel ruimte weg. Na een uur voetbal profiteerde de ploeg uit Dordrecht daarvan en was de wedstrijd beslist: 0-2. Preijn: ,,We moeten gewoon dwingender op zoek naar doelpunten.”

BRON: Rob Jansen De Gelderlander

WNC stelt danig teleur

WAARDENBURG WNC stelde zaterdag in de eerste klasse danig teleur door thuis met 0-2 van de nog puntloze hekkensluiter Oranje Wit te verliezen. Al voor de vierde wedstrijd op rij kwam WNC niet tot scoren. Komende zaterdag is herstel voor WNC in Montfoort tegen de nieuwe fusieclub aldaar dringend nodig.

Al erg vroeg raakte WNC in Waardenburg tegen Oranje Wit met 0-1 achter. Deze domper kwam de thuisclub onvoldoende te boven. Ruim een kwartier na de thee scoorden de Dordtse gasten nogmaals en werd het 0-2. Zo ging een schotloos en te traag spelend WNC tegen Oranje Wit ontgoochelend onderuit.

BRON: Nieuwsblad Geldermalsen