WNC moet het doen met punt tegen GRC’14

WAARDENBURG – WNC en GRC’14 wisten beide niet te scoren en dus eindigde hun wedstrijd zoals die begon: 0-0. WNC speelde voor rust wat behoudender dan gebruikelijk. “We weten dat ze sterk zijn op de counter en we wilden niet tegen een vroege achterstand oplopen”, verklaarde Prein. “Dat we vandaag de nul houden, stemt me tevreden. Voorin waren we net niet goed genoeg om de drie punten te pakken.”

WNC zocht in de tweede helft meer de aanval en kreeg ook wat kansen. “Geen echte grote kansen, maar wel genoeg mogelijkheden om er één binnen te prikken. Dat lukte net niet en dan moet je vrede hebben met een punt”, aldus Prein.

BRON: Regio-Voetbal

WNC blijft steken op gelijkspel tegen GRC’14

WAARDENBURG – In Waardenburg bleven WNC en GRC’14 op 0-0 steken. De meeste aanspraak op de overwinning in de eerste klas zaterdag Zuid 1 kon WNC maken.

De ploeg van trainer Cor Preijn kreeg er de kansen voor. WNC speelde behoudend in de eerste helft. “Aftasten”, meldde WNC-trainer Cor Preijn. “We waren bang om in het mes van GRC’14 te lopen. De tweede helft hebben we veel druk gezet en hadden in de slotfase niet het benodigde geluk om te scoren.” Scoren deed ook GRC’14 niet.

BRON: De Gelderlander

Doelpuntloos gelijkspel voor WNC

WAARDENBURG WNC en GRC’14 voetbalden zaterdag in Waardenburg erg voorzichtig. Daarom was de 0-0 einduitslag geen grote verrassing. Voor beide clubs betekende dat na één zege en één nederlaag het eerste gelijkspel. Met elk vier punten staan WNC en GRC’14 dus in de middenmoot van de eerste klasse. Komende zaterdag speelt WNC in Almkerk.

Bron: Nieuwsblad Geldermalsen