WNC flikt het weer in de slotminuten

 

PAPENDRECHT  Net als twee weken geleden pakte WNC in de absolute slotfase een overwinning. Bij Papendrecht werd het 2-3.

Trainer Cor Prein durfde na die late winnende treffer bijna niet te juichen. “Onze tweede helft was gewoon niet goed. Tien minuten voor tijd komen we 2-1 achter en dan hoop je dat je nog een puntje kunt pakken. Als dat er dan nog drie worden, is dat natuurlijk wel heel mooi.”

Over het eerste bedrijf van zijn ploeg was Prein wél dik tevreden. “Toen hebben we gewoon goed gevoetbald en hadden we de wedstrijd eigenlijk al moeten beslissen.” Emilio Prieto maakte de vroege 0-1, maar halverwege stond het weer gelijk: 1-1.

Na rust bood de thuisploeg veel meer tegenstand en speelde WNC matig. De late 2-1 werd ongedaan gemaakt door Willem Paul van der Heijden. Gideon Emanuels schoot in blessuretijd nog de winnende 2-3 in de korte hoek.

Bron: Regio-Voetbal

WNC slaat in slotfase toe in Papendrecht

PAPENDRECHT – In de eerste klasse zaterdag Zuid 1 won WNC met 2-3 van Papendrecht. ,,We begonnen goed”, vond WNC-trainer Cor Preijn. ,,Maar uiteindelijk mochten we de handen dichtknijpen met winst.”

Na drie minuten opende Emilio Prieto de score: 0-1. Twintig minuten later was het weer gelijk: 1-1. Tot aan de rust had WNC de wedstrijd moeten beslissen, kansen volop. Papendrecht kreeg er één.

Na rust gaf WNC het spel uit handen. Het speelde slordig en had geen antwoord op de lange bal van Papendrecht. Tien minuten voor tijd nam Papendrecht een voorsprong: 2-1. Het antwoord namens WNC kwam van Willem-Paul van der Heijden en Gideon Emanuels: 2-3.

Bron: De Gelderlander

WNC wint met 2-3 in slotfase

WAARDENBURG – WNC won zaterdag in de middenmoot van de eerste klasse in Papendrecht na een vroege voorsprong maar later ook na een late 2-1 achterstand alsnog met 2-3 tijdens de slotfase. Het was al de derde zege van WNC in een uitwedstrijd. Daardoor klom WNC naar een gedeelde zesde plaats.

Emilio Prieto gaf WNC in een goed gespeelde eerste helft al vroeg een verdiende 0-1 voorsprong. Halfweg voor rust kwam Papendrecht echter tot 1-1 langszij. Na de thee zakte WNC terug en het zag er even somber uit toen de thuisclub tien minuten voor afloop met 2-1 de leiding nam. Spits Willem-Paul van der Heijden zorgde echter voor de 2-2 gelijkmaker en in de extra tijd hielp Gideon Emanuels met zijn late treffer WNC zelfs nog aan de knappe 2-3 winst. Zo bezit WNC nu elf punten uit acht duels.

Bron: Nieuwsblad Geldermalsen

WNC buigt in slotminuten achterstand om

Papendrecht – WNC 2-3 (1-1).

3. Emilio Prieto 0-1, 24. Djerrel Saffignani 1-1, 81. Nick Kamerling 2-1, 88. Willem-Paul van der Heijden 2-2, 90+1 Gideon Emanuels 2-3.
,,In de eerste helft speelden we goed. Met een hoog baltempo. Maar we vergaten nog meer goals te maken. We kregen wel vier superkansen”, vertelde WNC-trainer Cor Prein die zijn team ook nog twee keer de lat zag raken.

,,Na rust speelden we slecht en kwamen we uit een corner op achterstand. Dat zie je altijd al je zelf niet scoort”, vervolgde Prein. Zijn team leek de boot in te gaan, maar het was Willen-Paul van der Heijden die met de buitenkant van zijn schoen na een inzet van Prieto gelijk maakte: 2-2. Prein: ,,Toen klapten we al in onze handen natuurlijk. Dat we dan in de extra tijd via Gideon Emanuels het potje nog uithalen was boven verwachting.”

Bron: Brabants Dagblad