WAARDENBURG – Vrijdagavond 29 november was het dan zover, de goedheiligman uit Spanje “Sinterklaas” kwam op bezoek bij de jongste jeugd van WNC.

In de goed gevulde kantine van WNC was de spanning goed af te lezen van de kindergezichtjes, wanneer zal hij nu komen ?  Bij aankomst van de Sint en zijn Pieten werden er luidruchtig sinterklaasliedjes gezongen. Eenmaal binnen riep de Sint één voor één alle kinderen naar voren voor een kennismaking, en kregen de kinderen een cadeau uitgereikt van de Pieten. Blije, gespannen, huilende en lachende gezichten waren er te zien bij de kinderen, toen ze bij de Sint moesten komen. Leuk om te zien dat alle kinderen hierop zo verschillend reageren.

Nadat de Sint iedereen tevreden had gesteld werden er nog de laatste pepernoten gegooid en namen de Sint en zijn Pieten afscheid van WNC. Volgens de laatste berichten konden de kinderen die avond thuis moeilijk in slaap komen, zo spannend hadden ze het gehad.

Het bestuur van WNC wil hierbij de activiteiten-commissie en het bar personeel en andere vrijwilligers die geholpen hebben deze avond te doen slagen, bedanken voor hun goede inzet.