WNC houdt Sliedrecht in bedwang

WAARDENBURG – WNC pakte tegen Sliedrecht een keurig punt. In Waardenburg werd niet gescoord: 0-0.”Vooraf teken je voor een punt”, zei trainer Cor Prein. “En achteraf is dat ook een prima en terecht resultaat.” Prein vond zijn ploeg voor rust de betere. “We hadden een licht overwicht en kregen ook een paar aardige kansen.”

Na rust waren de rollen omgedraaid, maar één ding bleef hetzelfde. Ook Sliedrecht wist niet te scoren en dus moesten beide ploegen met 0-0 genoegen nemen.

Bron: Regio-voetbal

WNC verzuimt zichzelf te belonen in goede eerste helft tegen Sliedrecht

WAARDENBURG – WNC en Sliedrecht deelden zaterdag in de eerste klasse C van het zaterdagvoetbal (Zuid 1) de punten in Waardenburg: 0-0.

De eerste helft was voor WNC, dat via Gideon Emanuels (3) en Willem-Paul van der Heijden uitstekende mogelijkheden uitspeelde om de wedstrijd al voor rust te beslissen.

,,We speelden best goed in de eerste helft”, meende WNC-middenvelder Joël Sanaky. ,,Alleen maakten we het niet af. Zodoende kregen we het nog moeilijk in de tweede helft.”

Na rust kwam Sliedrecht opzetten en kwam WNC een paar keer goed weg. De thuisploeg bracht in de slotfase met Aimen Seqqal en Emileo Prieto nog snelheid in de ploeg om vanuit de omschakeling de wedstrijd te beslissen, maar de krachten vloeiden langzaam weg.

Bron: Rob Jansen,De Gelderlander

Doelpuntloos gelijkspel voor WNC

WAARDENBURG – WNC bereikte zaterdag in Waardenburg in de eerste klasse tegen het sterke Sliedrecht een knap gelijkspel. Er vielen in dit spannende duel geen goals, zodat het 0-0 bleef. Net als in Zaltbommel tegen Nivo Sparta scoorde WNC dus weer niet maar het leverde ditmaal wel een verdienstelijke remise op. WNC staat zo nog steeds in de middenmoot en Sliedrecht bezet de derde plaats op de ranglijst. Komende zaterdag speelt WNC in Langbroek tegen SVL, net als WNC een middenmoter.
Bron: Nieuwsblad Geldermalsen