WAARDENBURG – Zaterdag staat voor WNC de lastige thuiswedstrijd tegen het veel scorende Sliedrecht op het programma. Deze tegenstander, die toch gezien wordt als één van de kampioenskandidaten in deze 1e klasse C, staat momenteel op een 3e plaats in de ranglijst. De vorige wedstrijd van Sliedrecht was thuis tegen Montfoort S.V.’19 en eindigde in een doelpuntrijk gelijk spel 3-3. WNC daartegen verloor de derby in Zaltbommel tegen Nivo Sparta met 3-0. Dit teleurstellende resultaat zorgde ervoor dat WNC in de middenmoot bleef hangen, op een 7e plaats in de ranglijst.

WNC hoopt na de eerste thuisoverwinning op Heerjansdam nu weer op een goed resultaat, maar zal vooraf ook tevreden zijn met een puntje tegen deze sterke tegenstander. Maar dan zal het team van trainer Cor Prein zaterdag toch meer wilskracht moeten tonen dan vorige week.

Wij verwelkomen u graag zaterdag bij deze wedstrijd WNC – Sliedrecht op Sportpark “De Korte Woerden”, aanvang wedstrijd is zaterdag 14:00 uur (i.v.m. wintertijd)

DRAAIMIDDAG BIJ WNC

Aanvang: 15:00 uur is er bij WNC zaterdag 7 december ook een bazar in de kantine. Er zijn diverse prijzen te winnen, o.a. kalkoenen, kippen, vleesschotels, taarten en nog veel meer leuke prijzen. Tot a.s. zaterdag !!