WNC komt drie keer terug bij SVL: 3-3

LANGBROEK – WNC pakte op bezoek bij SVL een punt. De ploeg kwam drie keer op achterstand, maar kwam even zo vaak langszij: 3-3.
De 1-0 en 2-1 werden bij WNC ongedaan gemaakt door Willem-Paul van der Heijden. Ook bij de derde treffer was de spits betrokken. Hij zette een verdediger onder druk, waarna diens terugspeelbal door de doelman gemist werd.

“Ik denk dat we deze wedstrijd wel hadden kunnen winnen, maar dat dit niet lukt, ligt aan onszelf”, zei trainer Cor Prein. “En als je drie keer op achterstand komt en continu achter de feiten aanloopt, moet je ook tevreden zijn met een punt.”

In de slotminuut leek WNC nog op weg naar de winst, maar de doorgebroken Gideon Emanuels werd gevloerd. De dader kreeg rood, de vrije trap ging net naast.

Bron: Regio-Voetbal

WNC maakt te veel fouten in Langbroek

LANGBROEK – In de eerste klasse zaterdag Zuid 1 speelde WNC uit Waardenburg met 3-3 gelijk tegen SVL. Op het kunstgras in Langbroek was het door de wind en het natte veld lastig voetballen. ,,Het was erg rommelig’’, vond WNC-trainer Cor Preijn. ,,Door fouten liepen we de hele wedstrijd achter de feiten aan.’’

Rob Jansen Bron: De Gelderlander

WNC maakte drie keer een achterstand ongedaan bij SVL

SVL – WNC 3-3 (1-1). 21. Alex van Eem 1-0, 23. Willem-Paul van der Heijden 1-1, 46. Bart Bruijne 2-1, 59. Willem-Paul van der Heijden 2-2, 65. Ali Alkan 3-2. 75. SVL (e.d.) 3-3. Rood: Bart Bruijne (SVL).
,,De tegengoals waren allemaal fouten”, sprak een teleurgestelde WNC-trainer Cor Prein. ,,Bij de eerste glipte de bal door de handen van onze keeper Arjen Kaasjager, de tweede was een inzet die als voorzet werd bedoeld en bij de derde waaide een corner er ineens in waarbij we vooraf vergaten de bal weg te koppen.”

,,Het was er eentje met ups en downs. We waren niet constant genoeg en daar zullen we na de winterstop hard aan moeten werken”, aldus Prein die in januari met zijn team een trainingskamp belegt in Marrakesh (Marokko).

Bron: Brabants Dagblad

Weer een remise voor WNC

WAARDENBURG In Langbroek eindigde het duel tussen de middenmoters SVL en WNC zaterdag in de eerste klasse met 3-3 onbeslist. WNC werkte tot driemaal toe een achterstand weg. Na het doelpuntloze gelijkspel tegen Sliedrecht werd het voor WNC dus weer een remise maar nu met veel goals.

De eerste twee gelijkmakers (1-1 en 2-2) van WNC werden door spits Willem-Paul van der Heijden gemaakt. Met 3-2 kwam WNC andermaal op achterstand maar dankzij een treffer van SVL in eigen doel werd het met 3-3 toch nog een gelijkspel. Zo blijft WNC op de ranglijst net één punt onder SVL staan.

Bron: Nieuwsblad Geldermalsen