Contractverlenging voor hoofdtrainer Cor Prein en de gehele technische staf bij  v.v. WNC

en tevens een sportieve promotie voor de trainer van het 2e elftal, Piet van Lent.

 

Cor Prein

Met enige trots melden wij als bestuur van v.v. WNC dat ook voor het seizoen 2020-2021 Cor Prein wederom als hoofdtrainer aan het roer zal staan van het vlaggenschip bij WNC. De trainer en de gehele technische staf hebben hun contract met een jaar verlengd.

Voor Cor Prein geldt dat hij blij is dat zijn gehele technische staf intact is gebleven, niet alleen voor dit seizoen maar ook voor het seizoen 2020-2021. Cor Prein gaat daarmee zijn 7e seizoen in als hoofdtrainer van de Waardenburgse eersteklasser. Het trainerschap bij WNC lijkt op een goed en gelukkig huwelijk. Cor Prein is met zijn vakmanschap en zijn beleving voor voetbal een belangrijke schakel in het succes van WNC en kan de spelers van de nodige impulsen voorzien. Daarnaast een sociaal voelend mens die door zijn wijze van werken, trainen en coachen het vertrouwen geniet van spelers, sponsoren, supporters en bestuur.

Contractverlenging was dan ook vanzelfsprekend.

 

Piet van Lent

Tevens nemen wij aan het einde van dit seizoen afscheid van Piet van Lent als trainer van het 2e elftal. Piet gaat na 3 seizoenen op eigen verzoek onze club verlaten om een sportieve promotie te maken als hoofdtrainer bij MEC’07. Voor Piet een nieuw begin, nieuwe ideeën, nieuwe energie, spannend en verrassend.

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven.

 

Wij als bestuur zijn blij met de contractverlenging van hoofdtrainer Cor Prein en de technische staf en vinden het jammer dat Piet van Lent na 3 seizoenen WNC gaat verlaten.

Namens het bestuur van v.v. WNC