Punt bij Kloetinge opsteker voor WNC

KLOETINGE – Na een mindere reeks was het gelijkspel bij koploper Kloetinge een opsteker voor WNC. Toch hielden de Waardenburgers ook een beetje een zuur gevoel over aan de 2-2 eindstand.

“We komen twee keer op voorsprong en krijgen twee keer een rotgoal tegen”, zag trainer Cor Prein. “We hadden hier ook gewoon kunnen winnen.”

Vroeg in de wedstrijd tekende René van Soelen voor de 0-1. Na een halfuur viel via het hoofd van Roman Rahmani de 1-1 binnen.

In de tweede helft kwam WNC twintig minuten voor tijd opnieuw aan de leiding. Emilio Prieto maakte de 1-2. Weer viel snel daarna de gelijkmaker net naast de paal binnen. “En daarna waren we via Emilio nog dicht bij de 2-3. Dat mocht helaas niet zo zijn, maar we hebben vandaag wel prima gespeeld”, vond Prein.

Bron: Regio-Voetbal

 

WNC niet tevreden met punt tegen koploper Kloetinge

KLOETINGE – „Vooraf had ik getekend voor een gelijkspel tegen de koploper”, vertelde WNC-trainer Cor Preijn. „Na negentig minuten was het een tegenvaller.” WNC startte sterk in Kloetinge, want na acht minuten opende René van Soelen al de score: 0-1. Hierna golfde het spel op en neer met een licht voordeel voor WNC.

Na 27 minuten verdween een vrije trap van Kloetinge via de kruin van Roman Rahmani achter doelman Guy Smits: 1-1. Halverwege de tweede helft nam WNC middels Emilio Prieto opnieuw de leiding: 1-2. In de omschakeling liet de ploeg uit Waardenburg kort hierna de kans op 1-3 liggen. Dat kwam de eersteklasser uit Waardenburg duur te staan, want in de 77e minuut belandde de bal uit een vrije trap opnieuw via de kruin van een Waardenburgse verdediger in het doel: 2-2. Prieto had hierna de winst nog op zijn schoen vrij voor de doelman uit Kloetinge, maar faalde in de afwerking.

Bron: De Gelderlander

 

Kloetinge blijft koploper ondanks puntenverlies

Kloetinge zit in een slechte fase van het seizoen. In eigen huis speelde de Bevelandse formatie vanmiddag met 2-2 gelijk tegen WNC.

Koploper Kloetinge kreeg vandaag WNC uit het Gelderse Waardenburg op bezoek. Al vroeg in de wedstrijd keek de ploeg van trainer Marcel Lourens tegen een achterstand aan. René van Soelen zette de Gelderse ploeg op een 0-1 voorsprong. De gelijkmaker kwam zo’n twintig minuten later toen Marijn Wijkhuis een vrije trap mocht nemen en Jeroen de Jonge de bal achter de WNC-doelman wist te koppen. Deze 1-1 stand bleek ook de ruststand te zijn.

In de tweede helft kwam Kloetinge weer op achterstand. Net nadat trainer Marcel Lourens had gewisseld scoorde Emilio Prieto voor WNC, maar lang kon de ploeg uit Waardenburg niet genieten van de voorsprong, want vijf minuten later scoorde Jeremy Hubregtse uit een corner de gelijkmaker. De 2-2 betekende ook de eindstand op het Wesselopark.

Kloetinge blijft wel koploper, maar ziet zijn voorsprong op de nummer twee LRC met twee punten slinken. De groen-witten hebben nu vijf punten voorsprong op de nummer twee.

Bron: Omroepzeeland.nl