Het bestuur van WNC is zwaar teleurgesteld in de ouders van en de jeugd uit Waardenburg en omstreken. Gisteren maandag 16 maart waren er ongeveer 25 jongeren onder elkaar aan het voetballen op ons sportpark, vandaag weer 7 jongeren. Dit is zonder toestemming van de club gebeurd, dus bevinden deze jongeren zich op een verboden terrein. Onder deze jongeren bevinden zich bijna of geen leden van onze vereniging zelf, die weten dat het sportpark vanwege de coronacrisis is gesloten. Omdat de scholen vanaf maandag gesloten zijn i.v.m. het coronavirus gaat de jeugd nu vertier zoeken. Ook zijn er al verschillende keren vernielingen aangebracht op ons sportpark, o.a. doelnetten doorgesneden, hekwerk vernield. Gisteren zijn er weer doelnetten kapot gesneden en is er zelfs een stanleymes gevonden op het speelveld, wat natuurlijk ontoelaatbaar is.

Het bestuur van WNC is hiertegen vandaag zelf al in actie gekomen en hebben de jongeren weggestuurd en sluit boetes i.v.m. betreden van een verboden terrein in de toekomst niet uit. Ook is er 24 uur toezicht op het terrein door middel van camera’s aanwezig.

Wij hopen dat de ouders uit Waardenburg en omstreken hun verantwoordelijkheid nemen i.v.m. de coronacrisis en de kinderen verbieden om naar ons sportpark te komen.

 

Bestuur v.v. WNC