Wijziging contributie inning WNC.

 

Beste leden,

 

Het afgelopen seizoen werd de contributie inning verzorgd door Nikki Online. Na een grondige evaluatie hebben wij besloten om de samenwerking met Nikki Online te beëindigen. Hierdoor zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe partner.

Dit betekent dat wij met ingang van dit seizoen dan ook een samenwerking zijn aangegaan met ClubCollect. Door deze samenwerking met ClubCollect wordt het versturen en het opvolgen van betalingen geautomatiseerd. Dit betekent dat je vanuit ClubCollect contributienota’s ontvangt, via      e-mail, SMS of per brief.

Hoe werkt het precies.

ClubCollect is geen incassobureau, maar een online facturatiemodule die onze vereniging ondersteunt bij het innen van contributiegelden. Dit seizoen ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail, sms of per brief. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je, afhankelijk van de instellingen van de vereniging, of je betaalt in termijnen en welke betaalmethoden je gebruikt, namelijk iDeal, automatische incasso of bankoverschrijving.

Betaal je het liefst in termijnen ? Dan verlopen de betalingen altijd via automatische incasso of bankoverschrijving en rekent ClubCollect een kleine administratieve bijdrage. Je bepaalt zelf op welke dag de betaling wordt afgeschreven, en voorafgaand aan iedere afschrijving ontvang je ook nog een aankondiging. Zo ben je altijd op de hoogte, en kun je ervoor zorgen dat je op tijd de overschrijving inplant.

Gegevens delen.

Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder je naam, e-mailadres, woonadres, bankgegevens, telefoonnummer en het te voltooien betaalbedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Zie hiervoor het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

Wij vertrouwen op een goede samenwerking met ClubCollect. Voor meer informatie kun je terecht op www.clubcollect.com/members. Indien je daarna of na de start nog vragen hebt over de contributie inning kun je een e-mail sturen naar info@vvwnc.nl ter attentie van ledenadministratie.

 

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur.