Mag ik mij voorstellen!

Mag ik mij voorstellen!

Sportvrienden en vriendinnen van v.v. WNC

Vanaf augustus ben ik officieel aangesteld als trainer van WNC 2. Opnieuw een mooie en altijd spannende uitdaging in mijn lange trainerscarrière. Ook ga ik de jeugdafdeling ondersteunen omtrent trainingen en begeleiding. Onbevangen bezig zijn met jeugdtrainers, leiders, junioren en pupillen.(dus geen troubleshooter maar gewoon bezig zijn met het spelletje voetbal)

WNC is natuurlijk voor mij de thuishaven en daar liggen mijn roots. Van kinds af aan er gevoetbald, de jeugd getraind, zitting gehad in de jeugdcommissie, en later teruggekeerd als hoofdtrainer bij deze prachtige club. Toch wil ik mezelf even graag introduceren naar alle supporters en vrijwilligers.

Mijn naam is Hans van Gameren, ik ben 59 jaar en wonend in Opijnen. Ik ben getrouwd met Anita en samen hebben we drie kinderen. Ik werk bij BUKO als teamleider op de afdeling service en planning. In mijn vrije tijd vind ik lezen, fietsen, sport kijken op TV een stuk ontspanning. Als (hoofd) trainer ben ik zo’n 30 jaar actief op en rond de voetbalvelden. Hoofdzakelijk heb ik standaard elftallen getraind op de zaterdag en zondagen. A.S.H (Hellouw) – Ophemert – Schelluinen – Giessen (nu GRC’14) – M.V.V’58 (Meteren) v.v. WNC (Waardenburg) – Herovina (Herwijnen) – Woudrichem – Well – Focus’07 (Culemborg) – Buren.

Ongeveer 6 maanden geleden zijn de eerste gesprekken geweest met het hoofdbestuur. Deze zijn heel positief verlopen en dat heeft geresulteerd dat ik voor twee jaar heeft getekend. Op donderdag 13 augustus starten we om 20.00 uur met de eerste training in het nieuwe voetbalseizoen 20/21 voor het 2e elftal.

Het 2e elftal bestaat uit 19 spelers (inclusief keeper)

Het team worden begeleid door:

Hans van Gameren (trainer)

Kees van Daelen (teamleider)

Elbert Middelkoop (assistent scheidsrechter)

 

Er ligt voor ons als begeleiding en voor de spelers een nieuwe uitdaging te wachten. Samen zijn we sterk, samen kunnen we er een prachtig seizoen van maken. Bereidheid om elkaar te helpen, het doorschuiven van spelers ongeacht welk elftal het ook is. Staat er allemaal voor open! Alle 2e elftalspelers en begeleiding hebben het Bewaarnummer 20/21 ontvangen. Daarin staat o.a. duurloopschema’s , oefenprogramma, spelerslijst en diverse gegevens. Dus iedereen is Up to Date!!!

Ik wens u allen een gezonde vakantie toe, en hoop jullie te mogen begroeten op donderdag 13 augustus op het prachtige sportpark De Korte Woerden.

 

Met sportgroeten teken ik,

Hans van Gameren trainer 2e elftal v.v. WNC voetbalseizoen 2020 – 2021