Nacompetitie lonkt voor WNC

Nacompetitie lonkt voor WNC

Winnend WNC volop in de race om nacompetitie

WAARDENBURG – WNC blijft volop in de race om de nacompetitie in de 1e klasse C, waar DUNO D de titel opeiste. GRC-14 werd met 2-1 verslagen, waardoor WNC nog op twee fronten strijd om een ticket voor het toetje.

“In deze fase moet je gewoon winnen. We doen nog op twee fronten mee, maar we moeten blijven winnen”, zei Cor Prein. De trainer van WNC vond de overwinning van zijn ploeg terecht. “We hebben heel weinig weg gegeven, maar omdat we zelf ook niet verder uitlopen blijft het spannend. Hun eerste kans gaat erin en hun tweede kans gaat vlak voor tijd net over. Als je niet op past verlies je vandaag nog punten.”

(foto: Jeroen de Bruin - DBRN Fotografie)

Over de streep
WNC kwam in de eerste helft via Vincent Verheul op voorsprong. GRC maakte in de eerste helft echter gelijk, waardoor beide ploegen in evenwicht gingen rusten.

In de tweede helft maakte Demian Ririmasse de 2-1. WNC trok de voorsprong dit keer wel over de streep. “We moeten de marge al eerder op twee zetten. Maar we hebben gedomineerd, aangevallen en waren dreigend. We hebben verdiend gewonnen”, aldus Prein.

BRON: RegioVoetbal

GRC-14 redt het niet bij WNC

WAARDENBURG – GRC-14 kon de punten goed gebruiken bij WNC om nog steviger in de veilige zone te komen. Dat gebeurde echter niet. De Waardenburgers trokken met de 2-1 de winst naar zich toe.

Met het verlies blijft GRC-14 op de tiende plaats staan en het bij De Merino’s winnende GJS kroop dichterbij. Het gat met Delta Sports, dat 0-0 speelde tegen LRC, liep terug tot zes punten.

(foto: Jeroen de Bruin - DBRN Fotografie)

“We waren niet goed aan de bal en kwamen niet in de wedstrijd. Bovendien was er te weinig strijd”, aldus trainer Marcel van Helmond.

Voor de rust kwam WNC op 1-0 en scoorde Michael v/d Oever nog de 1-1. Na de rust maakte WNC het verschil met de 2-1.

BRON: RegioVoetbal

WNC houdt uitzicht op nacompetitie

WAARDENBURG-De Waardenburgse zaterdageersteklasser WNC won met 2-1 van GRC’14. Hiermee bleef WNC voor de negende keer achter elkaar ongeslagen en houdt deelname aan de nacompetitie in zicht.

 Willem-Paul van der Heijden van WNC. Archieffoto.

WNC was de betere ploeg, alleen kon het dat in de eerste helft maar in één treffer uitdrukken. Die viel al na dertien minuten. Willem-Paul van der Heijden zag zijn inzet gestopt worden door de doelman in de rebound schoot Vincent Verheul raak: 1-0. Vlak voor rust kreeg de Giessen Rijswijkse Boys combinatie de eerste kans en die was meteen raak. Michael van den Oever was de producent: 1-1.

In het tweede bedrijf drong WNC aan, maar het duurde tot de 75ste minuut eer verdediger Demian Ririmasse de 2-1 binnenschoot. Vlak voor tijd kwam WNC nog goed weg, toen Carlo Versteeg van dichtbij hoog over het doel schoot. WNC deelt de tweede plaats met DTS’35 met 42 punten uit 23 wedstrijden. Koploper en kampioen is DUNO (D) met 54 punten uit 22 wedstrijden.

BRON: De Gelderlander

WNC op tweede plaats na 2-1 zege

WAARDENBURG-WNC klom zaterdag in de eerste klasse keurig naar een gedeelde tweede plaats door thuis met 2-1 van GRC’14 uit Giessen te winnen. Achter het al kampioen geworden DUNO Doorwerth staat WNC nu samen met DTS Ede tweede. Komende zaterdag heeft WNC in Leerdam de uitmatch tegen LRC.

Al na dertien minuten nam WNC door een doelpunt van Vincent Verheul tegen GRC’14 met 1-0 de leiding. Dankzij de Brabantse gelijkmaker van Wesley van den Oever kwamen de gasten tot 1-1 langszij. Halfweg de tweede helft werd Demian Ririmasse met 2-1 voor WNC matchwinner.

BRON: Nieuwsblad Geldermalsen