Onnodig verlies voor WNC

Onnodig verlies voor WNC

WNC na rust onderuit

WAARDENBURG – WNC leed op eigen veld een 1-3 nederlaag tegen GRC -14. Tot ongenoegen van trainer Cor Prein. “Dit mag ons niet gebeuren. We spelen een prima eerste helft en moeten de kansen beter uitspelen. Na rust verliezen we de grip op het middenveld en komen we er niet meer uit.” 

Nehemia Sanaky opende in de eerste helft de score. Vlak na rust kreeg WNC via Luuk Uitman nog een goede kans op de 2-0. Daarna knokten de gasten zich terug in de wedstrijd. Na de 1-1 een kwartier voor tijd viel ook al snel de 1-2.

“Toen zaten we niet meer lekker genoeg in de wedstrijd om er nog een puntje uit te slepen”, aldus Prein.

BRON: Regio-Voetbal

 

WNC na rust onherkenbaar

WAARDENBURG – Zaterdageersteklasser WNC uit Waardenburg leverde een goede eerste helft af tegen GRC-14, maar verloor met 1-3. Het enige manco voor rust was, dat de ploeg van trainer Cor Prein slechts één keer wist te scoren. “Vooral de eindpass was niet goed”, vond Prein.

Alleen Nehemia Sanaky had het vizier op scherp in de 23e minuut: 0-1. Na rust was WNC niet meer te herkennen. GRC-14 nam de touwtjes in handen en boog in het laatste kwartier de 1-0 achterstand om in 1-3 voorsprong en gaf die niet meer af.

BRON: De Gelderlander

 

WNC in slotkwartier onderuit

WAARDENBURG – Na de nipte nederlaag bij koploper SVL ging WNC zaterdag thuis in de eerste klasse weer onderuit. Ondanks een 1-0 voorsprong werd in Waardenburg met 1-3 van GRC’14 uit Giessen verloren. In het slotkwartier scoorden de Brabanders driemaal.

Aanvoerder Nehemia Sanaky gaf WNC na bijna een half uur met 1-0 de leiding. Na de gelijkmaker van GRC’14 een kwartier voor tijd liet WNC het echter afweten. Uit een vrije trap van Wesley van den Oever namen de gasten snel een 1-2 voorsprong en in de extra tijd stelde Michael van den Oever met 1-3 de Brabantse winst veilig.

Komende zaterdag speelt WNC de zware uitmatch tegen het nog ongeslagen Nieuw Lekkerland.

BRON: Nieuwsblad Geldermalsen