Willem-Paul van der Heijden op schot !

Willem-Paul van der Heijden op schot !

Topscorerslijst

REGIO LEERDAM – Drie spelers in de regio Leerdam scoorden dit weekend tweemaal. Dat waren zaterdag Asperen-aanvaller Gerard Breider en Haaften-speler Jordy Perdon. Zondag presteerde Enrico van Osenbruggen voor Ophemert dat.

Bovenaan de ranglijst blijft WNC-centrumspits Willem-Paul van der Heijden op schot. Hij trof zaterdag bij de 2-0 thuiswinst van WNC tegen GJS in Waardenburg weer doel en staat nu na zijn openingsdoelpunt tegen GJS met al zes competitiegoals alleen op kop.

Na vijf competitieronden ziet de topscorerslijst (behorend bij HET KONTAKT editie Leerdam) er in de regio Leerdam als volgt uit:

1 Willem-Paul van der Heijden (WNC) met 6 goals.

2 en 3 Thijmen Gerringa (Haaften) en Johnnie Noorthoek (Haaften) met 5 goals.

4 tot en met 11 Gerard Breider (Asperen), Ansu Camara (LRC), Marien Hofstee (DSS’14), Ferry Meijdam (Heukelum), Enrico van Osenbruggen (Ophemert), Tim Schwebke (Heukelum), Jarno van de Water (Beesd), en Simon van Zante (SC Everstein) met 4 goals.

12 tot en met 31  Aimen Seqqal (WNC), Jeffrey Weidema (WNC) met 2 goals.

Het wachten is nu op Vincent Verheul, wanneer hij ook weer in deze lijst komt te staan. De topscorer van vorig seizoen bij WNC maakte zaterdag tegen GJS weer zijn eerste minuten, na een blessure aan zijn schouder. Verheul raakte geblesseerd in een vriendschappelijk duel tegen JSV Nieuwegein op dinsdag 29 augustus.