WNC laat kansen liggen

DORDRECHT – WNC-trainer Cor Prein hield een zuur gevoel over aan de 2-1 nederlaag bij Oranje Wit. “Het was onnodig. We hebben de kansen gekregen om de wedstrijd onze kant op te trekken.”

WNC speelde een goede eerste helft, maar liet na de score te openen. Willem-Paul van der Heijden kwam twee keer oog-in-oog met de doelman. “En bij iemand met zijn schot moet dat gewoon raak zijn”, zei Prein. In plaats van 0-1 werd het vlak voor rust 1-0.

Vanwege de weersomstandigheden gingen beide ploegen wat eerder de kleedkamer in. Formeel nog in de eerste helft kwam WNC via René van Soelen op gelijke hoogte.

 

Na de kantwissel kreeg opnieuw Van Soelen een kopkans, maar zijn inzet werd van de lijn gehaald. Datzelfde lot trof een schot van Enzo Geene. WNC kreeg het deksel op de neus toen de thuisploeg vijf minuten voor tijd uit een corner de 2-1 maakte.

BRON: Regio-Voetbal

 

WNC vergeet zichzelf te belonen in Dordrecht

DORDRECHT – Zaterdageersteklasser WNC uit Waardenburg verloor met 2-1 van Oranje Wit in Dordrecht. Het beslissende doelpunt viel zeven minuten voor tijd. “In de eerste helft hadden we het verschil al moeten maken”, mopperde WNC-trainer Cor Prein.

In die fase kreeg spits Willem Paul van der Heijden twee uitstekende kansen. Twee minuten voor rust counterde Oranje Wit naar een 1-0 voorsprong. Even werd de wedstrijd onderbroken door slecht weer en onweer.

Direct na de hervatting kopte René van Soelen de gelijkmaker binnen: 1-1 en kreeg een kans op 1-2. De doelman van Oranje Wit stopte de kopbal met zijn voet. “In de tweede helft speelden we mat en slordig”, vond Prein. Uit een hoekschop zeven minuten voor tijd ging WNC alsnog het schip in. WNC blijft elfde op de ranglijst staan.

BRON: De Gelderlander

Late nederlaag voor WNC

 

WAARDENBURG WNC leed in Dordrecht tegen Oranje Wit een late 2-1 nederlaag. Daardoor blijft WNC in de eerste klasse in de gevarenzone en is komende zaterdag thuis tegen Almkerk een zege dringend nodig.

Topscorer Willem-Paul van der Heijden miste in het eerste kwartier twee mooie kansen om WNC op voorsprong te zetten. Nu kon Oranje Wit kort voor rust met 1-0 de leiding nemen. Direct na een onderbreking wegens noodweer maar nog net in de eerste helft maakte René van Soelen voor WNC gelijk: 1-1. Hij en Enzo Geene kregen nog mogelijkheden om WNC op winst te zetten maar het was juist Oranje Wit dat in de slotfase met 2-1 laat de zege greep.

BRON: Nieuwsblad Geldermalsen